Het Heintje Davids effect...


Wat is Pinksteren zonder Krait’n... en hoewel 2008 het jaar van de afscheidstournee van de oldies was, konden ze het toch niet laten.


31 mei 2009: Pinksterzondag om 11.00 uur werd onder prachtige randvoorwaarden het Krait’n gehouden. Met drie teams aan de start Gerritsen 1, Claudia’s Hollandsche Nieuwe en de Maharadja's. Individueel deden Ilse, Raymond en neef Mirko mee.


De individuele prestaties in verhouding met de massale deelname viel niet eens echt tegen, maar ze waren toch onvoldoende om echt voor de prijzen in aanmerking te komen. Dit gold ook voor het team van Gerritsen 1. De overige teams deden een serieuze gooi naar de Originaliteitsprijs. Clauda’s dames zagen er in hun klederdrachten adembenemend uit. Zou de jury zwichten voor al dat vrouwelijk schoon? Of worden het de verpleegsters of toch de Smurfen?

Tot en met uitreiking toe, was de rivaliteit te snijden. En ja hoor bij de uitreiking het verlossende woord... de Oldies konden onder gehoon van enkelingen uit het publiek de fel begeerde prijs in ontvangst nemen. Ter verzoening hebben de teams de taart met elkaar verdeeld.

Claudia en haar dames, maar ook de Smurfen hebben voor 2010 alvast revanche gezworen.


terug naar Fotoalbum

Krait’n: Maharadja’s zegevieren